Skip to content

dak_iconBitumen dakbedekkingBitudak; uw bitumen dakbedekking specialist

Bijna alle platte daken worden in Nederland gemaakt van bitumen dakbedekking. Maar wat is bitumen dakbedekking? Wat zijn de voordelen van bitumen? En wat kunnen wij betekenen in het vervangen of repareren van uw bitumen dakbedekking? Je leest het hieronder!

Wat is bitumen dakbedekking?

Al decennia lang wordt bitumen (dakleer) op platte daken gebruikt. Bitumen dakbedekking is een dikke vloeistof die gebaseerd is op aardolie gebaseerde stroperige vloeistof. Het materiaal is enorm sterk en volledig waterdicht. Het werd vroeger niet voor niets ingezet in de scheepvaart. Maar het heeft meer voordelen:

  • Waterdicht
  • Supersterk
  • Grote kleefkracht
  • Elastisch
  • Levensduur van 20 – 30 jaar

Bitumen dakbedekking vervangen of repareren

Bitumen dakbedekking heeft een lange levensduur. Soms moet het toch vervangen of gerepareerd worden. Het is moeilijk om vast te stellen wanneer een bitumen dakbedekking aan vervanging toe is. Soms is het te zien aan vochtplekken of poreuze plekken op het dak. Het is alleen niet altijd mogelijk om op het platte dak te kijken. Meestal wordt slijtage door mensen opgemerkt als er een daklekkage is. Het is belangrijk dat je dan snel handelt, om de schade in huis te minimaliseren.

Bitudak is de dakdekker die u belt als u met spoed iemand nodig heeft voor de reparatie of vervanging van uw dakbedekking. Wij komen vrijblijvend langs en hebben altijd een dakdekker bereikbaar op onze 24/7 spoeddienst. Twijfel je of het platte dak aan vervanging toe is of gerepareerd moet worden? Wij bieden een gratis dakinspectie aan!

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Zijn we tot de conclusie gekomen dat uw bitumen dakbedekking vervangen moet worden? Dan gaan we aan de slag! Indien nodig verwijderen we de oude bitumen dakbedekking, voor we aan de slag gaan met de nieuwe. De bitumen brengen wij aan met een brander. Door het branden van de bitumen dakbedekking smelt de onderlaag, waardoor deze waterdicht aan het dak bevestigt kan worden. In onze ogen is gebrande bitumen beter dan de zelfklevende bitumen. De zelfklevende bitumen dakbedekking, zoals die vaak in bouwmarkten verkocht worden, hebben een veel grotere kans op lekkages doordat het niet 100% hecht. Bij het branden zorgen we er uiteraard voor dat de naden van de bitumen dakbedekking elkaar goed overlappen. Zo wordt de kans op lekkages geminimaliseerd.

Bitudak is uw specialist in bitumen dakbedekking

Bitudak is dé specialist in bitumen dakbedekking. Wij werken met een hecht team om voor u aan de slag te gaan. Door onderscheidend te zijn in service en betrouwbaarheid mogen wij inmiddels spreken van een grote klantenkring.

Wij gebruiken alleen de beste en gecertificeerde materialen om uw dak aan te leggen of te repareren. Bij Bitudak vinden we het belangrijk om een stap extra te zetten voor onze klanten en kwaliteit te leveren. Daar staan wij voor!

Gratis daksinspectie

Wilt u een gespecialiseerde dakdekker laten beoordelen of uw dak nog in orde is? Wij bieden vrijblijvend een gratis dakinspectie aan. Zo komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan, en krijgt u een deskundig advies over de staat van uw dak.

Is uw dakbedekking aan vervanging toe?

Bel dan direct 073 - 23 40 853 of vul het contactformulier in.

Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een gratis dakinspectie inclusief een offerte.

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker? Maak dan direct een gratis afspraak.

Contactformulier

5 reden waarom klanten voor dakdekkers Bitudak kiezen

dakreparatie logo

Gespecialiseerd vakmanschap voor uw dak

Met ruim 30 jaar ervaring in dakwerk zijn wij uw vakman. Ons team van dakspecialisten staat voor u klaar voor vrijwel alle werkzaamheden aan uw bitumendak.

advies dakreparatie dakdekker

Een eerlijk advies

Onze klanten waarderen Bitudak o.a. om het eerlijk transparant advies. Belangrijk is dat wij kwalitatief goed werk afleveren en daar staan wij garant voor. Wat wij nog belangrijker vinden is dat ook u dit ervaart net als alle klanten die u reeds zijn voorgegaan.  

Erkend dakreparatie dakdekker

Minimaal 10 jaar garantie op dakwerken

Op alle uitgevoerde dakwerkzaamheden heeft u bij Bitudak minimaal 10 jaar garantie.

spoed reparatie dakreparatie dakdekker

24/7 klaar om u te helpen

Bitudak staat 24/7 voor u klaar! Wij zullen alles in het werk stellen om u bij een calamiteit direct van dienst te zijn. Als wij het niet kunnen dan zorgen wij voor een betrouwbare ervaren partner wij 100% garant voor staan.

snelle reparatie dakreparatie dakdekker

Snelle service en opvolging

Bitudak streeft erna om uw aanvragen binnen een werkdag te beantwoorden. Na het geven van ons advies of offerte kunnen wij bij een akkoord direct een afspraak inplannen. Hierbij houden wij zoveel als mogelijk rekening met uw tijd en wensen.

Daar staan wij garant voor