Skip to content

dak_iconContactUw Bitumen dakbedekkingspecialist

Ons motto: “Goed werk spreekt rond” en
“goed gereedschap is het halve werk”

Ons specialisme ligt al meer dan 30 jaar op het dak. Wij repareren, renoveren, leggen, en onderhouden alle bitumen dakbedekking snel en vakkundig.

Wij werken met een hecht team en door onderscheidend te zijn in service en kwaliteit mogen wij inmiddels spreken van een grote klantenkring.

Bitudak is de dakdekker die u belt als u met spoed iemand nodig heeft voor de reparatie van uw platte dak. Wij komen vrijblijvend langs en hebben altijd een dakdekker bereikbaar op onze 24/7 spoeddienst.

Contactbericht

5 reden waarom klanten voor dakdekkers Bitudak kiezen

dakreparatie logo

Gespecialiseerd vakmanschap voor uw dak

Met ruim 30 jaar ervaring in dakwerk zijn wij uw vakman. Ons team van dakspecialisten staat voor u klaar voor vrijwel alle werkzaamheden aan uw bitumendak.

advies dakreparatie dakdekker

Een eerlijk advies

Onze klanten waarderen Bitudak o.a. om het eerlijk transparant advies. Belangrijk is dat wij kwalitatief goed werk afleveren en daar staan wij garant voor. Wat wij nog belangrijker vinden is dat ook u dit ervaart net als alle klanten die u reeds zijn voorgegaan.  

Erkend dakreparatie dakdekker

Minimaal 10 jaar garantie op dakwerken

Op alle uitgevoerde dakwerkzaamheden heeft u bij Bitudak minimaal 10 jaar garantie.

spoed reparatie dakreparatie dakdekker

24/7 klaar om u te helpen

Bitudak staat 24/7 voor u klaar! Wij zullen alles in het werk stellen om u bij een calamiteit direct van dienst te zijn. Als wij het niet kunnen dan zorgen wij voor een betrouwbare ervaren partner wij 100% garant voor staan.

snelle reparatie dakreparatie dakdekker

Snelle service en opvolging

Bitudak streeft erna om uw aanvragen binnen een werkdag te beantwoorden. Na het geven van ons advies of offerte kunnen wij bij een akkoord direct een afspraak inplannen. Hierbij houden wij zoveel als mogelijk rekening met uw tijd en wensen.

Daar staan wij garant voor

Dakdekkers Bitudak is uw dakdekkerspecialist!

Spoednummer

06 – 2288 5564

Midden-noord Brabant

085-0602343

Contact - 06 2288 5564