Skip to content

Bitudak is uw dakdekker aan huis!

Uw platte dak krijgt jaarlijks veel verschillende weersomstandigheden te verduren. Een goede staat van uw platte dak is daarom van groot belang. Maar hoe zorgt u ervoor dat de staat van uw platte dak goed blijft? En wat moet u doen als u schade aan uw dak heeft of u een daklekkage hebt? Dan schakelt u uw dakdekker aan huis in: Bitudak!

Voor spoed belt u direct naar: 085 060 2343

Uw dakdekker aan huis

Bitudak is uw gekwalificeerde dakdekker met veel kennis van daken, dakmaterialen en reparatiemethoden. In de afgelopen 30 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in bitumen dakbedekking. Voor onze werkzaamheden aan uw dak passen wij uitsluitend duurzame, milieuvriendelijke en hooggekwalificeerde producten toe. Heeft u het vermoeden dat u schade aan uw dak heeft of dat de levensduur van uw platte dak op zijn einde loopt? Neem contact met ons op voor een gratis dakinspectie, zodat u eventuele schade in huis voorkomt.

Werkzaamheden van uw dakdekker Bitudak

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Het beschermt u en uw medebewoners tegen de weerelementen. Als uw platte dak niet in orde is kan dit zorgen voor daklekkages of – erger nog – dat het platte dak bezwijkt onder bijvoorbeeld een pak sneeuw. Dit leidt tot dure reparaties in uw huis, waar u natuurlijk niet op zit te wachten.

Als ervaren en betrouwbare dakdekker voeren wij verschillende typen werkzaamheden uit aan uw platte dak:

  • dakreparatie: het repareren van schade aan uw bitumen dak
  • dakrenovatie: het renoveren van uw bestaande bitumen dakbedekking. Mogelijk wordt er een bestaande laag bitumen overlaagd door een nieuwe laag
  • vervangen van bitumen dakbedekking: het oude dakleer wordt volledig verwijderd en vervangen voor nieuw dakleer
  • dakonderhoud: het onderhouden van uw dak om de staat van uw platte dak goed te houden en de levensduur te verlengen

Wij hebben veel certificeringen behaald op het gebied van bovenstaande werkzaamheden aan uw bitumen dak. Hierdoor zijn we dé experts op het gebied van platte daken. Om er zeker van te zijn dat u geen overbodige werkzaamheden laat uitvoeren controleren we altijd eerst de hele staat van uw dakbedekking. Soms is dakonderhoud namelijk voldoende.

Voor spoed belt u direct naar: 085 060 2343

Wilt u dat er een specialist kijkt naar de staat van uw dak? Wij komen graag langs voor een gratis dakinspectie.

Wat zijn de kosten van een dakdekker?

Het is ontzettend moeilijk om de kosten van een dakdekker op voorhand te bepalen. Er zijn namelijk veel verschillende factoren die invloed hebben op het precieze prijskaartje. Heeft u bijvoorbeeld één daklekkage of meer? En wat is de grootte van uw daklekkage? Hoe meer en groter de lekkages, des te meer tijd het kost om ze allemaal af te dichten. Daarnaast is het gebruikte materiaal van invloed op de kosten van uw dakreparatie, -renovatie of -vervanging. Een hogere kwaliteit materialen zijn wat duurder, maar gaan veel langer mee. Voor onze werkzaamheden aan uw dak passen wij uitsluitend duurzame, milieuvriendelijke en hooggekwalificeerde producten toe.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker, hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn uw dakdekker voor alle soorten werkzaamheden aan uw platte dak.

Is uw dakbedekking aan vervanging toe?

Bel dan direct 073 - 23 40 853 of vul het contactformulier in.

Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een gratis dakinspectie inclusief een offerte.

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker? Maak dan direct een gratis afspraak.

Contactformulier

Dakdekkers Bitudak is uw dakdekkerspecialist!

Spoednummer

06 – 2288 5564

Midden-noord Brabant

085-0602343

5 reden waarom klanten voor dakdekkers Bitudak kiezen

dakreparatie logo

Gespecialiseerd vakmanschap voor uw dak

Met ruim 30 jaar ervaring in dakwerk zijn wij uw vakman. Ons team van dakspecialisten staat voor u klaar voor vrijwel alle werkzaamheden aan uw bitumendak.

advies dakreparatie dakdekker

Een eerlijk advies

Onze klanten waarderen Bitudak o.a. om het eerlijk transparant advies. Belangrijk is dat wij kwalitatief goed werk afleveren en daar staan wij garant voor. Wat wij nog belangrijker vinden is dat ook u dit ervaart net als alle klanten die u reeds zijn voorgegaan.  

Erkend dakreparatie dakdekker

Minimaal 10 jaar garantie op dakwerken

Op alle uitgevoerde dakwerkzaamheden heeft u bij Bitudak minimaal 10 jaar garantie.

spoed reparatie dakreparatie dakdekker

24/7 klaar om u te helpen

Bitudak staat 24/7 voor u klaar! Wij zullen alles in het werk stellen om u bij een calamiteit direct van dienst te zijn. Als wij het niet kunnen dan zorgen wij voor een betrouwbare ervaren partner wij 100% garant voor staan.

snelle reparatie dakreparatie dakdekker

Snelle service en opvolging

Bitudak streeft erna om uw aanvragen binnen een werkdag te beantwoorden. Na het geven van ons advies of offerte kunnen wij bij een akkoord direct een afspraak inplannen. Hierbij houden wij zoveel als mogelijk rekening met uw tijd en wensen.

Daar staan wij garant voor
Contact - 06 2288 5564