Skip to content

dak_iconDaklekkage op uw (platte) dak?Uw platte dakbedekking specialist

Een daklekkage in uw bitumen dak (platte dak) is erg vervelend en kan voor een hoop onkosten zorgen. Hoe langer u wacht om actie te ondernemen, des te groter de schade uiteindelijk wordt. Voor snelle service belt u direct: 085 060 2343

Oorzaken daklekkage in bitumen daken

Een bitumen dakbedekking is waterbestendig, sterk en heeft een lange levensduur. Maar dat betekent niet dat het ondenkbaar is dat er een daklekkage in uw platte dak komt. De bitumen dakbedekking heeft het door alle weersinvloeden namelijk zwaar te verduren. Als de afvoer van het water onvoldoende is heeft het bitumen veel te lijden, maar ook door vorst, ongewenste plantengroei en slijtage kunnen daklekkages ontstaan.

Wat te doen bij een lekkage

Heeft u een daklekkage? Dan zijn er een aantal dingen die u kunt doen waardoor u de schade zoveel mogelijk beperkt.

  1. Ga niet zelf het dak op! Veel mensen gaan zelf het dak op bij een daklekkage en veroorzaken daarmee extra schade of lopen onnodig gevaar. Ga niet zelf het dak op om verdere schade of daklekkages te voorkomen. Bel daarom direct 085 060 2343
  2. Schakel de stroomgroep uit van de ruimte waar de lekkage zit. Zo voorkomt u kortsluiting. Denk bijvoorbeeld aan de stroom- of de lichtpunten. Door het uitschakelen van de stroom kunt u verdere schade – en dus kortsluitingsgevaar – voorkomen
  3. Plaats een afdekzeil op de vloer en een emmer of bak om het water in op te vangen. U voorkomt hiermee verdere schade aan uw vloer of spullen
  4. Zet uw waardevolle spullen in een andere ruimte
  5. Neem contact op met onze spoedlijn, waar u direct een professional aan de telefoon krijgt. Wij zijn binnen 1,5 uur bij u op locatie. 

Bitudak: uw hulp bij een daklekkage

Met zo’n 30 jaar ervaring op het dak zijn wij uw partner bij daklekkages. We bieden een gratis inspectie aan en indien nodig voeren wij direct een noodreparatie uit om vervolgschade te voorkomen.

Neem direct contact op voor meer informatie.  

Een daklekkage in uw platte dak is erg vervelend en kan voor een hoop onkosten zorgen. Hoe langer u wacht, hoe groter de schade uiteindelijk zal zijn. Met zo’n 30 jaar ervaring op het dak zijn wij uw partner bij daklekkages. We bieden een gratis inspectie aan en indien nodig voeren wij direct een noodreparatie uit om vervolgschade te voorkomen. Neem direct contact op voor meer informatie.

Spoednummer

06 - 2288 5564

dak_iconAanvraag gratis dakinspectie 

5 reden waarom klanten voor dakdekkers Bitudak kiezen

dakreparatie logo

Gespecialiseerd vakmanschap voor uw dak

Met ruim 30 jaar ervaring in dakwerk zijn wij uw vakman. Ons team van dakspecialisten staat voor u klaar voor vrijwel alle werkzaamheden aan uw bitumendak.

advies dakreparatie dakdekker

Een eerlijk advies

Onze klanten waarderen Bitudak o.a. om het eerlijk transparant advies. Belangrijk is dat wij kwalitatief goed werk afleveren en daar staan wij garant voor. Wat wij nog belangrijker vinden is dat ook u dit ervaart net als alle klanten die u reeds zijn voorgegaan.  

Erkend dakreparatie dakdekker

Minimaal 10 jaar garantie op dakwerken

Op alle uitgevoerde dakwerkzaamheden heeft u bij Bitudak minimaal 10 jaar garantie.

spoed reparatie dakreparatie dakdekker

24/7 klaar om u te helpen

Bitudak staat 24/7 voor u klaar! Wij zullen alles in het werk stellen om u bij een calamiteit direct van dienst te zijn. Als wij het niet kunnen dan zorgen wij voor een betrouwbare ervaren partner wij 100% garant voor staan.

snelle reparatie dakreparatie dakdekker

Snelle service en opvolging

Bitudak streeft erna om uw aanvragen binnen een werkdag te beantwoorden. Na het geven van ons advies of offerte kunnen wij bij een akkoord direct een afspraak inplannen. Hierbij houden wij zoveel als mogelijk rekening met uw tijd en wensen.

Daar staan wij garant voor
Contact - 06 2288 5564