Skip to content

dak_iconDakrenovatieWij zijn uw dakrenovatie specialist

Als ervaren dakspecialist behoort het uitvoeren van een dakrenovatie tot één van onze specialisme. Als uw dak niet meer gerepareerd kan worden dan is een dakrenovatie dé beste oplossing om uw bitumen dak weer bestendig te maken tegen elk weerelement.

Bitudak biedt voor de renovatie zowel APP als SBS bitumineuze dakbedekking aan. De voordelen van een APP dakbedekking is dat deze beter bestand is tegen een hoge UV straling dan een SBS bitumineuze dakbedekking.

SBS bitumineuze dakbedekking worden voornamelijk gebruikt wanneer er een laag van een ander materiaal over de dakbedekking heen wordt geplaatst zoals bijvoorbeeld terrastegels of kiezelstenen.

Het vakkundig renoveren van uw dak door Bitudak zorgt er voor dat uw dak weer volledig bescherming biedt tegen alle weersinvloeden en zorgt voor een optimale waterdichtheid en lange levensduur met een garantie van minimaal 10 jaar.

Is uw dakbedekking aan vervanging toe?

Bel dan direct 073 - 23 40 853 of vul het contactformulier in.

Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een gratis dakinspectie inclusief een offerte.

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker? Maak dan direct een gratis afspraak.

Contactformulier

5 reden waarom klanten voor dakdekkers Bitudak kiezen

dakreparatie logo

Gespecialiseerd vakmanschap voor uw dak

Met ruim 30 jaar ervaring in dakwerk zijn wij uw vakman. Ons team van dakspecialisten staat voor u klaar voor vrijwel alle werkzaamheden aan uw bitumendak.

advies dakreparatie dakdekker

Een eerlijk advies

Onze klanten waarderen Bitudak o.a. om het eerlijk transparant advies. Belangrijk is dat wij kwalitatief goed werk afleveren en daar staan wij garant voor. Wat wij nog belangrijker vinden is dat ook u dit ervaart net als alle klanten die u reeds zijn voorgegaan.  

Erkend dakreparatie dakdekker

Minimaal 10 jaar garantie op dakwerken

Op alle uitgevoerde dakwerkzaamheden heeft u bij Bitudak minimaal 10 jaar garantie.

spoed reparatie dakreparatie dakdekker

24/7 klaar om u te helpen

Bitudak staat 24/7 voor u klaar! Wij zullen alles in het werk stellen om u bij een calamiteit direct van dienst te zijn. Als wij het niet kunnen dan zorgen wij voor een betrouwbare ervaren partner wij 100% garant voor staan.

snelle reparatie dakreparatie dakdekker

Snelle service en opvolging

Bitudak streeft erna om uw aanvragen binnen een werkdag te beantwoorden. Na het geven van ons advies of offerte kunnen wij bij een akkoord direct een afspraak inplannen. Hierbij houden wij zoveel als mogelijk rekening met uw tijd en wensen.

Daar staan wij garant voor
Contact - 06 2288 5564