dak_iconVogelwering op uw dak laten plaatsen? Voorkom dakschade en daklekkage

Vogelwering: voorkom schade door vogels

Vogels zijn niet altijd even onschuldig als ze lijken. Vogeloverlast is dan ook een probleem dat we veel van onze klanten horen. Vogels die zich nestelen onder de dakpannen of in dakgoten kunnen voor veel overlast zorgen. Wilt u uw dak en dakgoot vogelvrij houden? Dan bent u bij Bitudak aan het juiste adres.

Schade zonder vogelwering

Vogels nestelen zich dus graag onder de dakpannen of in de dakgoot. Erg leuk als je hier gaan last van hebt. Als dit echter schade aan het dak toebrengt, kan dit aardig in de papieren lopen. En dat wil je voorkomen. Er kunnen verschillende soorten schade aan je dak ontstaan als gevolg van het nestelen van vogels. Zo kan de isolatie kapot gaan, kunnen daklekkages ontstaan en verspreiden schimmels zich eerder. Bovendien is een nest een broedplaats voor ongedierte. Heeft u broedende vogels bij uw dak? Hoe eerder u dit opmerkt, des te beter en effectiever kunnen wij dit oplossen. Neem hiervoor direct contact met ons op.

Vogelwering tegen vogeloverlast

Voor het bouwen van een nest geven vogels de voorkeur aan een droge en veilige plek die eenvoudig aan te vliegen is. Uw huis of pand is waarschijnlijk dus zeer geschikt! Voor zowel vogels die zich nestelen in dakgoten als vogels die hun nest bouwen onder de dakpannen, hebben wij de oplossing.

Vogelwering dakgoten

Voorkomen is beter dan genezen. Als vogelwering voor dakgoten installeren wij vogelwerende profielen. Deze zorgen ervoor dat de vogels zich nooit meer kunnen nestelen in het dak. Ook herstellen wij de schade die veroorzaakt is door vogels. Hierbij kunt u denken aan aangetast isolatiemateriaal en houtwerk.

Vogelwering dakpannen

Vogelwering voor dakpannen is belangrijk om ervoor te zorgen dat vogels zich niet onder de onderste rij dakpannen gaan nestelen. Zo voorkomt u dat nestelende vogels schade aanbrengen aan uw huis. Heeft u vogels die een nest onder uw dakpannen maken? Laat het ons direct weten. Wij kunnen met een gratis dakinspectie bekijken waar u behoefte aan hebt.

Wil u graag meer informatie over het plaatsen van vogelwering? Neem dan nu contact met ons op.

Vogelwering

Schade aan uw dak door vogels?

Neem dan direct contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie in te schatten en komen met een passende offerte. Dan kunnen we de schade verhelpen en vervolgschade voorkomen!

Dakspecialist spreken:

073 – 23 40 853

Vogelweringofferte?